• voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • winkel in ede
  • Gratis verzending v.a € 50,-

Duco DucoBox Focus 400m3/h

aanbieding
€856,00 €727,95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Artikelnummer: DV10016
EAN: 5425037150569
SKU: 0000-4252
  • Officiële dealer van dit product
  • 1500+ klanten geven ons een 9.2 waardering
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Gratis advies van experts
Stel uw vraag aan de specialist Bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur of contact ons via de klantenservice 085-8221636

Korte productomschrijving

Het perfecte systeem als u vraaggestuurd per ruimte wilt ventileren

Informatie

Duco DucoBox Focus 400m3/h

De DucoBox Focus zorgt dankzij de gepatenteerde interne regelkleppen voor een zonale afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht.  Dankzij intelligente metingen op basis van CO2- en/of vocht wordt er enkel geventileerd waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid!

Dankzij de uitbreiding met een intelligent sturingsbord werkt deze versie met een gepatenteerd regelkleppensysteem in de afvoerbox zelf. Bovendien zijn alle akoestische voorzieningen die in de DucoBox Silent geïntegreerd zitten, ook standaard van toepassing van bij de DucoBox Focus.
Gepatenteerd systeem van geïntegreerde kleppen

De DucoBox Focus beschikt standaard over zeven aansluitingen (ø 125 mm) die allemaal optioneel voorzien kunnen worden van klepsturing. Deze klep kan zeer snel en eenvoudig in de afvoerbox zelf geïntegreerd worden.  Dat betekent dus dat, eens de kleppen geïnstalleerd zijn en de afzuigventilator volledig afgesloten is, er van buitenaf niets meer zichtbaar is. Bovendien regelt de DucoBox de kleppen zeer snel en efficient in. In amper vier minuten kunnen alle zeven kleppen ingeregeld worden.

 

Kenmerken

  • Super stil
  • Ventileren op basis van de behoefte per ruimte
  • Laag energieverbruik
  • Ventileren naar u eigen wens

 

Productvideo

 

 

Specificaties

 

Merk Duco
Capaciteit 400 m3/h
Type motor Gelijkstroom
Aansluiting eurostekker
Geschikt voor draadloze bediening Ja
Inclusief draadloze afstandsbediening Nee
Geschikt voor vraagestuurd ventileren Ja
Vochtsensor Optioneel
CO2 sensor Optioneel
Hoogte 480 mm
Breedte 480 mm
Diepte 194 mm

 

Documenten & handleidingen

 

Reviews
10 / 10
Sam 24 November 2017

Na veel zoeken naar een compact en betaalbaar systeem ben ik op de Ducobox uitgekomen. Het is een mooi afgewerkt product en neemt niet veel ruimte in. Zeer gemakkelijke installatie alles wijst zichzelf uit. Het product is ook stil als hij op de laagste stand draait hoor je hem gewoon niet, op de hoogste stand hoor je hem natuurlijk wel maar alleen als je bij het toestel staat, je hoort niets aan de zuigmonden in de ruimtes zelf. Heeft een zeer krachtige afzuig en uitblaas. Handig is ook de 7 aanzuigpunten rechtstreeks op de Ducobox. Kortom een echte aanrader.