• voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • winkel in ede
  • Gratis verzending v.a € 50,-

Zehnder Stork Filterbox 180 WTW Unit

aanbieding
€249,95 €239,95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Artikelnummer: WTWZS10017
EAN: 8717573477819
SKU: 305000181
  • Officiële dealer van dit product
  • 1500+ klanten geven ons een 9.2 waardering
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Gratis advies van experts
Stel uw vraag aan de specialist Bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur of contact ons via de klantenservice 085-8221636

Korte productomschrijving

Klik op het product om de volledige specificaties te bekijken

Informatie

Zehnder Stork Filterbox 180 (exclusief fijnfilter)

De oplossing tegen fijnstof!

Zehnder werkt samen met experts aan de oplossing voor fijnstof. Er is gewerkt aan een filtermethode om de fijnstof uit de buitenlucht te filteren voordat het de woning in komt. Het filtermateriaal in de Filterbox maakt het mogelijk om stofdeeltjes kleiner dan 1 micron (0,001mm) goed te filteren. Doordat de Filterbox wordt geplaatst in het toevoerkanaal (dus na de WTW), wordt de lucht na de eerste filtering van grove stofdeeltjes in de WTW nog eens extra gefilterd door het fijnstoffilter. De Filterbox kan worden voorzien van een M6, F7, F8 of F9 fijnstoffilter.

Min 80% van alle deeltjes worden afgevangen (gedurende het gebruik wordt dit rendement nog beter).
Drukval filter + box = ca50Pa bij 325m3 per uur (aan eind levensduur is de weerstand circa 10% hoger).

De J.E. Stork Air Filterbox is ontwikkeld voor woningen waar extra filtering van de toevoerlucht gewenst is. De Stork filterbox wordt geplaatst in het toevoerkanaal van een balans ventilatie systeem en wordt uitgerust met een fijnstoffilter. In het warmte terugwin apparaat wordt de toevoerlucht gefilterd op grove stofdeeltjes. Extra plaatsing van de filterbox zorgt ervoor dat minimaal 80% van alle fijnstofdeeltjes wordt afgevangen.

Afmetingen

De filterbox is er in 2 maatvoeringen. De Filterbox 150 heeft aansluitingen met een diameter van 150mm en is geschikt voor aansluiting op de WHR 930. De filterbox 180 heeft aansluitingen met een diameter van 180mm en is geschikt voor aansluiting op de WHR 950 en de WHR 960.

Plaatsing

De filterbox wordt gemonteerd in het toevoerkanaal van het balans ventilatie systeem na de warmte terugwin unit. In de warmte terugwin unit wordt de lucht gefilterd op grove stofdeeltjes alvorens de lucht door de filterbox gaat. De filterbox kan in nieuwbouwsituaties geplaatst worden, maar is ook eenvoudig te installeren in bestaande situaties. De filterbox kan met een muurbeugel in elke positie (horizontaal, verticaal en diagonaal) aan de muur geplaatst worden. Houd er rekening mee dat de bewoner wel bij de filterbox moet kunnen om de filters te vervangen.

Perfect als extra toevoeging als u gevoelig bent voor fijnstof en wilt filteren op een hoger niveau.

 

Documenten & handleidingen

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel Keurmerk