• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Combifor

Gratis verzending vanaf €50,-
Combifor
1 resultaten
Filter en sorteer
1 resultaten
Topfilters uit eigen fabriek
Artikelnr.: 26398-1
€ 4,90 € 4,05
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: 26398-1
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
1 resultaten
 

Agpo Combifor filters

Heeft u nieuwe Agpo Combifor filters nodig voor uw WTW-unit? Dan bestelt u deze eenvoudig bij Filterfabriek.nl! Onze filters zijn van hoge kwaliteit en worden ook gebruikt door fabrikanten van WTW-units. Met onze filters worden grove stofdeeltjes, pluisjes en pollen uit de lucht gefilterd. Hierdoor heeft u minder last van stof in huis en is er sprake van een gezonder binnenklimaat. U dient de Agpo Combifor filters tweemaal per jaar te vervangen voor een optimale werking van uw WTW-unit.

Waarom Agpo Combifor filters bestellen?

Met Agpo Combifor filters in uw WTW-unit wordt de lucht in uw woning gefilterd. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld minder last van hooikoorts. Daarnaast zorgt een goed filter ervoor dat u minder vaak hoeft te stofzuigen. Toch zijn dit niet de enige redenen om voor kwalitatieve filters te kiezen. De luchtkwaliteit in uw woning is erg belangrijk, zelfs als niemand in uw huishouden last heeft van allergieën. Door uw WTW-unit van kwalitatieve Agpo Combifor filters te voorzien, zorgt u voor een gezond binnenklimaat in huis.


Onze Agpo Combifor filters beschermen de interne componenten van uw WTW-unit en houden de ventilatiekanalen schoon. De filters worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we u van stevige en kwalitatieve filters voorzien. Om die reden raden zelfs fabrikanten van WTW-units onze filters aan. De Agpo Combifor filters hebben brandklasse M1 en een groot stofhoudend vermogen.

Vervang uw Agpo Combifor filters tijdig!

Voor een optimale werking van uw WTW-unit, is het belangrijk om uw filters tijdig te vervangen. De filters houden vuil vast en zijn na ongeveer 6 maanden aan vervanging toe. Als de filters niet tijdig vervangen worden, blokkeert het vuil de luchttoevoer. Daardoor neemt de luchtkwaliteit in huis af. Vervang de Agpo Combifor filters daarom tweemaal per jaar. Controleer de filters ook altijd na een verbouwing of een verhuizing. In deze situaties komt er namelijk veel stof vrij, waardoor uw filters mogelijk eerder aan vervanging toe zijn.

Hoe vervangt u de filters van uw WTW-unit?

Het vervangen van de filters in uw WTW-unit is erg eenvoudig. Zet uw WTW-unit eerst uit door de stekker uit het stopcontact te halen. Op de unit zijn handvatten zichtbaar waar u aan kunt trekken om de filters te verwijderen. Vervolgens kunt u het oude filterdoek wegnemen. In sommige gevallen zit het filterdoek bevestigd met klemmen, die u eerst los moet koppelen. Hierna kunt u de nieuwe Agpo Combifor filters plaatsen. Nadat u de filters heeft teruggeplaatst, kunt u de WTW-unit weer aanzetten.

Agpo Combifor WTW filters bestellen

Zodra u nieuwe Agpo Combifor WTW filters nodig heeft, kunt u deze eenvoudig bestellen bij Filterfabriek.nl. Indien u de filters voor 16:00 uur bestelt, zullen we ze dezelfde dag nog opsturen. Zo heeft u de filters vaak al de volgende dag in huis. Geeft u bij ons aan dat u gebruik wilt maken van onze herinneringsservice? Dan sturen we u na een half jaar een mail dat uw filters opnieuw vervangen moeten worden.

Heeft u vragen over onze filters of krijgt u graag deskundig advies? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!