• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

WTW Units

WTW unit kopen

Vind bij Filterfabriek.nl de WTW unit waar u naar op zoek bent! Onze WTW units zijn sterk en van hoge kwaliteit. Ons assortiment WTW units is onderverdeeld in verschillende merken, zo is er voor ieder wat wils.

Ons assortiment aan WTW units

Het is erg belangrijk dat u een goede WTW unit heeft die voldoet aan uw eisen. Omdat wij meerdere merken WTW units aanbieden is er genoeg keuze om de meeste geschikte WTW unit voor uw huis uit te kiezen.
Wij bieden de volgende merken WTW units aan:

Werking van een WTW unit

Bij ventilatie met warmteterugwinning (WTW ventilatie) wordt er zowel verse lucht toegevoerd als gebruikte lucht afgevoerd. Verse lucht wordt door de WTW unit toegevoerd in woon- en slaapkamers en de gebruikte lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer en het toilet. Een goede luchtkwaliteit levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde en prettige leefomgeving. De toevoeging van warmteterugwinning met een WTW systeem maakt het bovendien ook erg energiezuinig.

Moderne WTW systemen zijn vaak voorzien van een automatische bypass. De bypass in de WTW unit zorgt ervoor dat de temperatuur in de woning gelijk en aangenaam blijft.

WTW systeem schoonmaken en onderhoud

Het is erg belangrijk dat een WTW unit eens in de vier a vijf jaar schoongemaakt wordt.  Wordt dit niet goed wordt bijgehouden kan het WTW systeem door stof en vuil verstopt raken. Als dit gebeurd kant de WTW unit niet meer voldoende frisse lucht verplaatsen en neemt de luchtkwaliteit in de woning af waardoor de WTW unit vocht, schimmel en bacteriën de woning in blaast.

Ook is het nodig om de WTW filter te vervangen of te reinigen. Wij raden het aan om uw WTW filter minimaal twee keer per jaar te vervangen.

Bestel nu uw WTW unit online 

Wilt u een WTW unit kopen? Dat bent u bij ons op Filterfabriek.nl aan het juiste adres! Heeft u snel een WTW unit voor thuis nodig? Bestel dan uw WTW unit voor 16:00u en u ontvangt deze morgen al in huis!
Waar wacht u nog op? Bestel nu uw WTW unit op Filterfabriek.nl!

Heeft u vragen over onze producten? De klantenservice staat altijd voor uw klaar.