• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Buisventilatoren

Buisventilatoren kopen

Opzoek naar een buisventilator? Dan ben u bij Filterfabriek.nl aan het juiste adres! Wij bieden deze ventilatoren in de vorm van een buis in verschillende soorten en maten aan.

Ons assortiment buisventilatoren

Een buisventilator heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Door de verschillende opties die wij aanbieden is er altijd een geschikte buiventilator voor u. Door de keuze uit verschillende merken en modellen kunt u bij Filterfabriek.nl de meest geschikte buisventilator vinden. Denk hierbij aan de merken:

Verschillende soorten buisventilatoren

U kunt bij ons allerlei soorten buisventilatoren vinden, zoals extreem stille buisventilatoren, inschuif-buisventilatoren, regelbare buisventilatoren, buisventilatoren met afstandsbediening etc.. Zo is er voor u altijd een geschikte buisventilator te vinden!
Buisventilatoren zijn er in allerlei soorten en maten. Een buisventilator met een aansluitdiameter van Ø100mm is vooral geschikt voor de ventilatie van kleinere ruimtes zoals een badkamer of toilet. Heeft een buisventilator een diameter van Ø150mm dan is deze geschikt voor bijvoorbeeld grotere badkamers, afzuigkappen, in de kelder of in de keuken.

Toepassing buisventilatoren

Buisventilatoren worden veel gebruikt. Het grote voordeel aan een buisventilator is dat hij universeel inzetbaar is. Doordat de ventilator universeel inzetbaar is kan deze toegepast worden in keukens, badkamers en toiletten maar ook in kantoor- en winkelpanden, horecagelegenheden en industriële ruimtes.
Om te bepalen welke buisventilator voor u geschikt is moet u aan een aantal factoren denken zoals de capaciteit die nodig is, en geluidsniveau, het energie verbruik, de aansluitmaat en de verschillende regelmogelijkheden die een buisventilator heeft. Wij bieden buisventilatoren aan met de volgende regelmogelijkheden:

  • Toerenregeling
  • Nalooptimer
  • Aan/uit functie

Bestel nu uw buisventilator online

Wilt u een buisventilator kopen? Dat bent u bij ons op Filterfabriek.nl aan het juiste adres! Heeft u snel een buitventilator nodig? Bestel dan uw buisventilator voor 16:30u en u ontvangt deze morgen al in huis!

Waar wacht u nog op? Bestel nu uw buisventilator op Filterfabriek.nl! Heeft u vragen over onze ventilatoren? De klantenservice staat altijd voor uw klaar.