• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Badkamerventilatie

Badkamerventilatoren kopen

Vind bij Filterfabriek.nl de beste ventilatie voor uw badkamer! Wij bieden diverse soorten badkamerventilatoren in verschillende soorten en maten

Tijdens elke douchebeurt stijgt de luchtvochtigheid en beslaan de ramen en spiegels en als gevolg hiervan ontstaat er condensvorming wat later over kan gaan naar schimmelvorming. Om dit tegen te gaan is goede ventilatie in uw badkamer van groot belang. Badkamerventilatoren vervoeren de vochtige lucht direct door naar buiten. Hierdoor is de kans op condens- en schimmelvorming vele malen kleiner en uw badkamermeubels gaan ook nog langer mee! Een win-win situatie dus.

Badkamerventilatoren zijn eenvoudig te installeren in het plafond of aan de muur en zijn energiezuinig. Door de eenvoudige installatie is het vervangen van de badkamerventilator erg gemakkelijk.

Ons assortiment badkamerventilatoren

Een badkamerventilator heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een badkamerventilator met vochtsensor (hygrostaat), nalooptimer, bewegingssensor of trekkoord. 

Elke badkamerventilator heeft een andere capaciteit, het is dus belangrijk om te weten welke capaciteit uw badkamerventilator nodig heeft. U kunt de benodigde capaciteit berekenen met de formule: lengte x breedte x hoogte van de badkamer in meters x 10. De uitkomst van deze formule is de benodigde capaciteit die u nodig heeft voor de ventilatie in uw badkamer. (Voorbeeld: uw badkamer heeft de volgende afmetingen: 2,5 meter hoog, 2 meter breed en 4 meter lang. Dan wordt de rekensom: 4 x 2 x 2,5 x 10 = 200 m3/h)

Door de keuze uit verschillende merken en modellen kunt u bij Filterfabriek.nl de meest geschikte badkamerventilator vinden. Denk hierbij aan de merken:

  • Blauberg
  • Soler & Palau
  • Itho Daalderop
  • Intellivent
  • Pro Design
  • Vent-Axia

Bestel nu uw badkamerventilator online

Wilt u een badkamerventilator kopen? Dat bent u bij ons op Filterfabriek.nl aan het juiste adres! Heeft u snel ventilatie voor uw badkamer nodig? Bestel dan uw badkamerventilator voor 16:00u en u ontvangt deze morgen al in huis!

Waar wacht u nog op? Bestel nu uw badkamerventilator op Filterfabriek.nl! Heeft u vragen over onze ventilatoren? De klantenservice staat altijd voor uw klaar.

Wilt u een kleinere ruimte zoals een WC hygiënisch ventileren? Bekijk dan ons aanbod toiletventilatoren.