• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Aldes wtw filters

Levering binnen 1 werkdag
Aldes wtw filters
1 resultaten
Filter en sorteer
1 resultaten

Filterset G4/F7

Artikelnr.: 118936
31,95 incl. BTW 26,40 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: 118936
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
1 resultaten
 

Aldes WTW filters

Bent u specifiek op zoek naar Aldes WTW filters voor uw WTW-unit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u filters van hoge kwaliteit, waarmee u het binnenklimaat van uw woning optimaal houdt. Omdat de filters vuil opvangen, is het belangrijk om ze tweemaal per jaar te vervangen. Op die manier zorgt u ervoor dat de filters te allen tijde naar behoren blijven werken.

Welke Aldes WTW filters kiest u?

Welke Aldes WTW filters het meest geschikt zijn, kan per huishouden verschillen. Bij Filterfabriek.nl bieden we onder meer Aldes WTW filters aan in de categorieën G4 en F7.

Een G4 filter ontdoet de lucht van pollen, pluisjes, huidschilfers en huisstofmijt. Indien u last heeft van lichte allergieën, dan is dit type filter ideaal. Categorie F7 filters zuiveren daarnaast ook schimmelsporen, uitlaatgassen, virussen en rookdeeltjes uit de lucht. Dat maakt dit type filter ideaal voor mensen met heftige allergieën. Daarnaast kunnen Aldes WTW filters van categorie F7 tot wel 85% van het fijnstof uit de lucht filteren. Daardoor bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat.

Belangrijk is om filters aan te schaffen die in uw WTW-unit passen. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste filters koopt? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag welke filters geschikt zijn voor uw ventilatiesysteem.

Vervang de Aldes WTW filters tweemaal per jaar

Het is essentieel om de Aldes WTW filters minimaal twee keer per jaar te vervangen. Daarnaast dient u ook de toe- en afvoerventielen minimaal één keer per jaar schoon te maken. Iedere twee jaar kunt u de unit laten onderhouden en reinigen door een erkend installateur. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw luchtfilters naar behoren werken. Indien u de Aldes WTW filters niet tijdig vervangt, gaat dit ten koste van de werking van uw ventilatiesysteem. Het vuil in de filters zorgt er dan voor dat er minder frisse lucht aangevoerd wordt.

Bent u pas verhuisd of heeft u een flinke verbouwing achter de rug? Dan raden we u aan om de Aldes WTW filters eerder te vervangen. De kans is dan namelijk groot dat er zich veel meer stof in de lucht bevindt.

Hoe vervangt u de Aldes WTW filters?

Wordt het tijd om de filters van uw WTW-unit te vervangen? Zet de unit dan eerst uit door de stekker uit het stopcontact te verwijderen. Vervolgens kunt u de filters aan hun handvatten uit de unit trekken. Zit het filter bevestigd met klemmen? Dan kunt u deze loshalen. Vervolgens kunt u de filtermodule of het filterdoek uit de unit verwijderen. Plaats nu de nieuwe filters, klem de filters eventueel opnieuw vast en plaats ze terug in uw unit. Tot slot kunt u het systeem weer van stroom voorzien. Zijn er meldingen zichtbaar op uw bedieningspaneel? Bevestig deze dan door op OK te drukken.

Aldes WTW filters bestellen

Bent u op zoek naar Aldes WTW filters? U kunt deze filters eenvoudig bestellen in onze webshop! Indien u voor 16:00 uur een bestelling plaatst, heeft u de filters morgen vaak al in huis! Eventueel kunt u zich na uw bestelling ook meteen aanmelden voor onze herinneringsservice. Wij sturen u dan ieder half jaar een mailtje dat uw filters mogelijk aan vervanging toe zijn.