• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Agpo

Gratis verzending vanaf €25,-
Agpo
3 resultaten
Filter en sorteer
3 resultaten
Topfilters uit eigen fabriek
Artikelnr.: AG10001
7,25 incl. BTW 5,99 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: AG10001
Topfilters uit eigen fabriek
Artikelnr.: AG10002
7,25 incl. BTW 5,99 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: AG10002
Topfilters uit eigen fabriek
Artikelnr.: 26398-1
4,90 incl. BTW 4,05 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: 26398-1
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
3 resultaten
 

Agpo WTW filters

Zoekt u Agpo WTW filters van hoge kwaliteit? Wij bieden u verschillende filters aan, afkomstig uit onze eigen fabriek. De filters van Filterfabriek.nl worden volgens de laatste Europese normen geproduceerd en wereldwijd gebruikt door fabrikanten van WTW-units. De Agpo WTW filters zuiveren de lucht in uw woning, waardoor u een gezond binnenklimaat heeft. U dient de filters in uw unit minimaal twee keer per jaar te vervangen. Op die manier zorgt u ervoor dat uw WTW-unit steeds naar behoren werkt.

De voordelen van onze Agpo WTW filters

Met onze Agpo WTW filters heeft u minder last van stof in huis, omdat pluisjes en huidcellen uit de lucht gefilterd worden. Daarnaast is een goed filter ook zeer belangrijk als u allergieën heeft. Onze Agpo WTW filters zorgen ervoor dat er zich minder huisstofmijt en allergiegevoelige stoffen in uw woning bevinden. Ook wanneer u geen allergieën heeft, is de luchtkwaliteit in uw woning zeer belangrijk. Door uw filters tijdig te vervangen, zorgt u voor een gezond binnenklimaat, en daarmee ook voor betere leefomstandigheden.

Waarom u het best voor onze filters kunt kiezen?

  • Ze beschermen de componenten van uw WTW-unit
  • Uw ventilatiekanalen blijven schoon
  • De filters zijn stevig en kwalitatief
  • Onze filters houden veel stof vast
  • M1 brandwerend

Het vervangen van uw Agpo WTW filters

Wij raden u aan om uw filters minimaal twee keer per jaar te vervangen. Doet u dit niet, dan neemt de werking van uw WTW-unit af. De luchttoevoer wordt dan namelijk geblokkeerd door de vervuilde filters. Bij een verhuizing of verbouwing raden we u aan om de filters nog eerder te vervangen. Tijdens een verhuizing of verbouwing kan er namelijk veel stof vrijkomen. Uw filters raken daardoor sneller vervuild.

U kunt de Agpo WTW filters vervangen nadat u de stekker van uw WTW-unit uit het stopcontact heeft verwijderd. Verwijder de filters uit de unit met behulp van de handvatten. Nu kunt u het filterdoek of de filtermodule verwijderen en vervangen. In sommige gevallen zit het filter bevestigd door middel van klemmen. In dat geval dient u de klemmen eerst los te koppelen. Na het vervangen van uw filterdoek of -module, kunt u de filters weer in uw WTW-unit plaatsen. Stop de stekker terug in uw stopcontact, zodat de unit weer kan opstarten. Na het plaatsen van de Agpo WTW filters, zijn er mogelijk meldingen zichtbaar op uw bedieningspaneel. Deze kunt u bevestigen met de OK-knop.

Bestel uw Agpo WTW filters bij Filterfabriek.nl

Zijn uw Agpo WTW filters aan vervanging toe? Dan kunt u eenvoudig nieuwe filters bestellen in onze webshop. Meestal heeft u de filters de volgende dag al in huis als u voor 16:00 uur een bestelling plaatst. U heeft na het plaatsen van uw bestelling ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor onze herinneringsservice. U ontvangt dan na 6 maanden een herinneringsmail dat uw filters weer aan vervanging toe zijn.

Heeft u vragen over onze Agpo WTW filters? Of weet u niet goed welke filters geschikt zijn voor in uw WTW-unit? Neem dan contact op met onze klantenservice!