• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Orcon

Orcon filters

Bent u specifiek op zoek naar Orcon filters voor uw WTW-unit? Bij Filterfabriek kunt u deze filters en andere filters eenvoudig en voordelig aanschaffen. De filters van ons zijn van uitstekende kwaliteit en zijn met zorg gecontroleerd. De filters zorgen ervoor dat uw binnenklimaat zo optimaal mogelijk is door de lucht actief te filteren. Om deze werking zo goed mogelijk te laten werken, is een vervanging van de filters op den duur noodzakelijk. Daarom raden wij u aan de Orcon filters van uw unit elk halfjaar te vervangen. Zo bent u verzekerd van een optimale werking van uw unit en behoudt u een fijn binnenklimaat. Bestel de filters eenvoudig, snel en voordelig bij Filterfabriek! 

Waarom de Orcon filters van uw unit tijdig vervangen?

In de regel geldt dat de filters van uw Orcon installatie minimaal twee keer per jaar vervangen moeten worden. Na een halfjaar zal het stof op de filters een dusdanige impact hebben op de toevoer van de lucht naar de woning. Het resultaat is een slecht binnenklimaat, omdat de lucht niet goed meer kan worden gefilterd. Dat wilt u het liefst voor zijn door tijd nieuwe Orcon filters aan te schaffen. Het vervangen kunt u in de meeste gevallen zelf doen, maar het inschakelen van een erkend installateur is ook een optie. Zeker voor het schoonmaken van de gehele unit is het raadzaam om een professional in te schakelen. 

Heeft u afgelopen tijd veel gedaan binnenshuis? Denk bijvoorbeeld aan een renovatie of een verbouwing? Dan is er hoogstwaarschijnlijk veel stof vrijgekomen. We raden u aan om dan de filters goed te controleren. Het is namelijk mogelijk dat de Orcon filters sneller aan vervanging toe zijn. 

Filterfabriek heeft Orcon filters voor elke unit

Bij Filterfabriek kunt u terecht voor verschillende filters voor uw Orcon WTW-unit. Denk bijvoorbeeld aan de HRV 275, HRV 400, WTK 2/25 of HRC 300/400. Voor deze units en andere units, zoals de Orcon WTU EC-E unit, hebben wij kwalitatieve filters in ons assortiment. U kunt rekenen op een goede prijs en filters met een hoog stofhoudend vermogen, zodat het binnenklimaat van uw woning zo optimaal mogelijk blijft.

Bestel Orcon filters bij Filterfabriek

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve Orcon filters voor uw Orcon WTW-unit, dan bent u bij Filterfabriek aan het goede adres. De filters in ons assortiment hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en u kunt rekenen op een snelle levering. Zo kunt de Orcon filters of andere filters zoals zakkenfilters of koolstoffilters tijdig vervangen. Een bestelling voor 23:59 op werkdagen kunt u de volgende dag in huis verwachten.

Wilt u een reminder voor uw volgende aankoop over 6 maanden? Dat is mogelijk met onze herinneringsservice. We sturen u dan na een halfjaar een bericht met de boodschap dat het weer tijd is om uw Orcon filters te vervangen. 

Bij vragen over Orcon filters of andere filters voor uw WTW-unit, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt rekenen op snel en passend advies, zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet.