• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Bulex

Levering binnen 1 werkdag
Bulex
3 resultaten
Filter en sorteer
3 resultaten
  • Sterk en van hoge kwaliteit
  • Hoog stofhoudend vermogen
Artikelnr.: BU10003
22,95 incl. BTW 18,97 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: BU10003
Artikelnr.: BU10002
26,95 incl. BTW 22,27 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: BU10002
Artikelnr.: BU10001
20,95 incl. BTW 17,31 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: BU10001
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
3 resultaten
 

Bulex filters

Heeft u een Bulex WTW-unit? Dan profiteert u van een gezond binnenklimaat, mits u de filters regelmatig vervangt. Uw Bulex filters moeten namelijk iedere 6 maanden vervangen worden met nieuwe filters. Zolang uw unit aanstaat, zuiveren de filters continu deeltjes uit de lucht. Het is dan ook logisch dat de filters uiteindelijk vol komen te zitten. Als de filters te vuil worden, gaat dit ten koste van de luchttoevoer naar uw woning. De luchtcirculatie neemt dan af. Wilt u dit voorkomen? Dan is het belangrijk om de filters op tijd te vervangen. Bij Filterfabriek kunt u kwalitatieve ventilatoren en WTW-filters bestellen.

De voordelen van onze Bulex filters

Met onze Bulex filters profiteert u van diverse voordelen. Wij bieden kwalitatieve filters aan tegen een scherpe prijs. Voor WTW-units van Bulex bieden we onder meer G4 en M6 filters aan. De G4 filters zuiveren de lucht van grove stofdeeltjes, pollen, pluisjes, huidschilfers en huisstofmijt. Filters met klasse M6 filteren daarnaast ook schimmelsporen, uitlaatgassen en tot 65% van de fijnstof uit de lucht.

Met onze Bulex filters bent u ervan verzekerd dat u en uw medebewoners frisse lucht inademen. Zeker voor mensen met allergieën is dit erg prettig, maar een gezond binnenklimaat is ook belangrijk als u geen allergieën heeft.

Het vervangen van de Bulex filters

Zoals eerder aangegeven, is het essentieel om uw Bulex filters tijdig te vervangen. Het is belangrijk dat u dit minstens één keer in de 6 maanden doet. Woont u in een omgeving met veel akkers, bomen of drukke wegen? Dan raken de filters eerder vervuild. In dit geval raden we u aan om de filters nog eerder te vervangen. Ook als u pas verbouwd heeft of verhuisd bent, kunnen uw filters eerder vies worden. Controleer uw filters in deze gevallen op tijd. Indien de filters donker van kleur zijn, dient u ze te vervangen.

Het verwisselen van de Bulex filters is een eenvoudige klus die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Schakel uw WTW-unit uit door de stekker uit het stopcontact te halen. Wacht vervolgens tot de ventilatoren stoppen met draaien. Hierna kunt u de filtercassettes verwijderen en de oude filters wegnemen. Plaats nu de nieuwe filters. Zodra u de filters heeft vervangen, kunt u de stekker van uw unit weer in het stopcontact steken. De WTW-unit springt dan automatisch weer aan. Nu kunt u er zeker van zijn dat de luchtcirculatie in uw woning weer optimaal is.

Bestel uw filters bij Filterfabriek!

Zoekt u Bulex filters van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u niet alleen kwaliteit, maar ook een snelle levering. In de meeste gevallen heeft u de filters de volgende dag al in huis. Daarnaast kunt u ook voor een Same Day Delivery kiezen. Wij bieden u de optie om bestellingen tot € 2500 achteraf te betalen. Weet u niet welke filters in uw unit passen? Of heeft u vragen over onze producten? In dat geval staat onze klantenservice voor u klaar! Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de filters die we in onze webshop aanbieden.