• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Vaillant

Levering binnen 1 werkdag
Vaillant
5 resultaten
Filter en sorteer
5 resultaten
Hoogwaardige filterset
Artikelnr.: 189551
41,95 incl. BTW 34,67 excl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar, excuses voor het ongemak!
Artikelnr.: 189551
Hoogwaardige filterset
Artikelnr.: 189549
36,95 incl. BTW 30,54 excl. BTW
Tijdelijk niet leverbaar, excuses voor het ongemak!
Artikelnr.: 189549
Artikelnr.: VA10003
22,95 incl. BTW 18,97 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: VA10003
Artikelnr.: VA10004
26,95 incl. BTW 22,27 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: VA10004
Artikelnr.: VA10001
20,95 incl. BTW 17,31 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: VA10001
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
5 resultaten
 

Vaillant filters

Bent u specifiek naar een set Vaillant filters voor uw WTW-unit? Bij Filterfabriek kunt u diverse filters van Vaillant kopen. Met de filters van Vaillant bent u verzekerd van een optimale luchtkwaliteit, zodat uw binnenklimaat altijd optimaal is. De filters houden veel stof en vuil tegen en daarom is het belangrijk ze tijdig te vervangen. We raden u aan om minimaal om de 6 maanden de Vaillant filters van uw WTW-unit te vervangen. Zo bent u verzekerd van een optimale werking en houdt u vuil zoals fijnstof, huisstofmijt en pollen minimaal. 

De voordelen van de Vaillant filters

Het gebruik van Vaillant filters in uw WTW-unit heeft een tal van voordelen. Zowel met de G4 of M6, zonder of met bypass, bent u verzekerd van een uitstekende filterkwaliteit. De filters worden niet voor niets aangeraden door de grootste fabrikanten van WTW-filtersystemen. De filters zijn van zeer degelijke kwaliteit en hebben een hoog stofhoudend vermogen. Op die manier houdt u fijnstof, schimmelsporen, huisstofmijt en ander vuil buiten uw woning. Het resultaat? Minder allergiegevoelige stoffen in huis, lagere kans op virusverspreidingen en meer zuurstof door een optimale luchtkwaliteit! 

Wanneer moet u de Vaillant filters vervangen?

In de regel geldt dat de filters van uw WTW-unit, minimaal om de 6 maanden moeten worden vervangen. Na 6 maanden zitten de filters van uw unit dusdanig vol, waardoor ze niet meer naar behoren zullen werken. Het opgebouwde stof kan de inkomende lucht dan aanzienlijk blokkeren. De luchttoevoer naar uw woning is dan veel minder en dat heeft een negatief gevolg op uw binnenklimaat. We raden u dus aan om elk halfjaar de unit te controleren en de filters te vervangen. Voor nieuwe Vaillant filters kunt u terecht bij Filterfabriek. Naast filters kunt ook divers montagemateriaal bij ons verkrijgen.

Let op: de vervanging van de filters om de 6 maanden is een advies op basis van gestandaardiseerde leefomstandigheden. Indien u bijvoorbeeld een renovatie, verbouwing of ander bouwproject in uw woning achter de rug heeft, dan raden wij u aan de filters goed te controleren. In deze situaties komt namelijk veel meer stof vrij en daardoor kunnen de Vaillant filters van uw WTW-unit sneller vol raken. 

Bestel Vaillant filters eenvoudig bij Filterfabriek

Voor het bestellen van kwalitatieve Vaillant filters, bent u bij Filterfabriek aan het juiste adres. U bent verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als kiest voor de filters van Filterfabriek. Bovendien heeft u bij een bestelling van Vaillant filters voor 23:59 op werkdagen, de filters de volgende dag in huis. Wilt u eraan herinnerd worden wanneer de filters weer toe zijn aan vervanging? Met onze handige herinneringsservice krijgt u over 6 maanden na uw bestelling een mailtje. U kunt dan de nieuwe filters bestellen en op die manier een optimaal binnenklimaat behouden. Naast Vaillant filters kunt u bij Filterfabriek ook terecht voor ventilatiekanalen en filterboxen van hoge kwaliteit.

Bij vragen over onze Vaillant filters of andere producten kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze klantenservice is gespecialiseerd en kennen de producten als geen ander!