• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Buva wtw filters

Gratis verzending vanaf €25,-
Buva wtw filters
1 resultaten
Filter en sorteer
1 resultaten
Kwaliteit van Buva
Artikelnr.: 2910010
42,95 incl. BTW 35,50 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
Artikelnr.: 2910010
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
1 resultaten
 

Buva WTW filters

Bent u op zoek naar kwalitatieve Buva WTW filters? Bestel uw filters dan bij Filterfabriek.nl! Wij kunnen u onder meer originele filters van Buva aanbieden. Met deze filters zorgt u ervoor dat de luchtkwaliteit in uw woning goed blijft. Het is essentieel om de filters van uw WTW-unit minimaal tweemaal per jaar te vervangen. Omdat de filters stof vasthouden, kan een vervuild filter de luchttoevoer blokkeren. Dat kan tot een ongezond binnenklimaat leiden. Door op tijd nieuwe Buva WTW filters te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw unit goed blijft werken.

Welke voordelen bieden Buva WTW filters?

In onze webshop vindt u onder meer Buva WTW filters met filterklasse G4. Deze filters halen 95% van de grove stofdeeltjes uit de lucht. Bovendien vangen de filters ook pluisjes, pollen, huidschilfers en huisstofmijt op. Daardoor profiteert u van een gezond binnenklimaat. Bovendien stapelt er zich minder snel stof op in uw woning en heeft u minder snel last van allergieën. Dankzij de filters ademt u schonere lucht in, waardoor de leefomstandigheden in uw woning beter worden. De WTW filters die wij aanbieden, worden ook door fabrikanten van WTW-units gebruikt. De filters zijn van hoge kwaliteit en houden veel stof vast. Daarnaast hebben de filters brandklasse M1.

Hoe vervangt u de Buva WTW filters?

De Buva WTW filters moeten ieder half jaar vervangen worden. De WTW-units van Buva hebben een notificatielampje dat aanspringt als uw filters vervangen moeten worden. Daarnaast krijgt u ook een melding in de app van uw WTW-unit. Na werkzaamheden aan uw woning, raden we u aan om de filters eerder te controleren. Bij een grote verbouwing kan er bijvoorbeeld veel stof vrijkomen, waardoor de filters eerder verstopt raken. 

Wilt u de Buva WTW filters vervangen? Haal dan eerst de stekker van uw unit uit het stopcontact. Hierna kunt u de kappen van de WTW-unit verwijderen. Nu kunt u de oude filters eenvoudig verwijderen door aan het lipje te trekken. Vervolgens kunt u de nieuwe filters plaatsen. Plaats de kappen terug op uw unit en stop de stekker terug in het stopcontact. Uw unit kan er nu weer een tijd tegenaan! In de applicatie van uw WTW-unit moet u de filter-timer handmatig resetten, zodat u na 6 maanden opnieuw een melding ontvangt dat de filters aan vervanging toe zijn.

Hoe vervangt u de Buva WTW filters?

Bij Filterfabriek.nl bieden we kwalitatieve filters aan voor WTW-units van diverse fabrikanten. Zo kunt u onder meer Buva WTW filters bij ons bestellen. Als u de filters vandaag voor 16:00 uur bestelt, worden ze de volgende dag vaak al bezorgd. Wij bieden u bovendien een herinneringsservice. Kiest u daarvoor, dan mailen wij u zodra er 6 maanden verstreken zijn. Zo weet u dat uw filters aan vervanging toe zijn. Niet alle WTW-units zijn namelijk van een filter-notificatielampje voorzien zoals de systemen van Buva.

Vraagt u zich af welke filters in uw WTW-unit passen? Of heeft u vragen over onze Buva WTW filters? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij u deskundig advies kunnen geven!