• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Renson Endura Delta filters

Levering binnen 1 werkdag
Renson Endura Delta filters
3 resultaten
Filter en sorteer
3 resultaten
Hoogwaardig filter van Renson
Artikelnr.: 76015650
27,95 incl. BTW 23,10 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
Artikelnr.: 76015650
Hoogwaardig filter van Renson
Artikelnr.: 76015651
36,95 incl. BTW 30,54 excl. BTW
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd
Artikelnr.: 76015651
Hoogwaardig filter van Renson
Artikelnr.: 76015652
64,95 incl. BTW 53,68 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd
Artikelnr.: 76015652
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
3 resultaten
 

Renson filters

Heeft u een Renson Endura Delta systeem en heeft u bijpassende Renson filters nodig? Bestel ze dan eenvoudig en snel bij Filterfabriek. Bij ons kunt u terecht voor verschillende Renson filters. We raden u altijd aan om de filters en de unit regelmatig te controleren. Elke 6 maanden moeten de filters van uw unit vervangen worden met nieuwe. Zo weet u zeker dat het binnenklimaat van uw woning optimaal blijft. Zeker als u gevoelig bent voor fijnstof, huisstofmijt of ander vuil, dan is het raadzaam de filters tijdig te vervangen. Met een bestelling van Renson filters bij Filterfabriek, heeft u ze zo in huis!

Diverse Renson filters te bestellen

Bij Filterfabriek kunt u diverse Renson filters bestellen. Elk van uitstekende kwaliteit en met een hoog stofhoudend vermogen. Als u vooral grote stofdeeltjes buiten wilt houden dan raden wij u de G4 grof filter van Renson aan. Voor fijnstof en/of pollen is het raadzaam om te gaan voor een F7 filter. Bent u op zoek naar een zowel stof als actieve koolfilter voor uw Renson Endura Delta systeem? Daarvoor hebben wij ook filters in ons assortiment.

Vervang de Renson filters van uw unit op tijd

Om overmatige ophoping van stof in uw unit te voorkomen, raden wij u aan de filters minimaal om de 6 maanden te vervangen. Op die manier bent u verzekerd van een consistente luchtkwaliteit in uw woning. Als u de filters niet op tijd vervangt, dan kan het stof zich aanzienlijk gaan ophopen. Uw unit werkt dan niet meer naar behoren en dat zult u merken. Stof zoals fijnstof, pollen of ander vuil wordt dan niet goed meer gefilterd. Het resultaat is een slecht binnenklimaat.

De voordelen van de Renson filters van Filterfabriek

De Renson filters van Filterfabriek zijn stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit en hebben een uitstekend stofhoudend vermogen. Het is niet voor niets dat deze filters worden aanbevolen door fabrikanten van WTW-filtersystemen. Met de filters van Renson zorgt u ervoor dat stof zoals huidschilfers van mens en dier, huisstofmijt en/of schimmelsporen minimaal kunnen circuleren in uw woning. 

Bestel Renson filters eenvoudig bij Filterfabriek! 

Voor kwalitatieve Renson filters voor uw unit, bent u bij ons aan het juiste adres. Naast filters voor uw Renson systeem kunt u bij ons ook terecht voor ventilatiekanalen of dakdoorvoeren van hoge kwaliteit. Naast een hoge kwaliteit kunt u rekenen op een uitstekende prijs en een snelle service. Want een bestelling plaatsen voor 23:59, betekent bij ons op werkdagen de volgende dag in huis. Wilt u een reminder voor de volgende vervanging van de Renson filters van uw unit? Dat is mogelijk met onze herinneringsservice. Na uw bestelling sturen wij u naar een halfjaar een reminder in de vorm van een mail. Zo kunt u dezelfde filters opnieuw bestellen en behoudt u een goed binnenklimaat! 

Wenst u aankoop advies of heeft u een vraag over Renson filters of andere producten in onze webshop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met een team specialisten, bent u verzekerd van goed advies en een antwoord op uw vraag!