• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Advance

Gratis verzending vanaf €50,-
Advance
1 resultaten
Filter en sorteer
1 resultaten
Topkwaliteit uit eigen fabriek
  • Sterk en van hoge kwaliteit
  • Hoog stofhoudend vermogen
Artikelnr.: 100494 + 100495-1
€ 40,75 € 33,68
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: 100494 + 100495-1
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
1 resultaten
 

Brink Advance filters

Bij Filterfabriek vindt u de beste ventilatoren en WTW-filters, waaronder Brink Advance filters. Met onze producten bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. Brink Advance filters moeten ongeveer om het half jaar vervangen worden. De filters bevatten na verloop van tijd namelijk dusdanig veel stof dat de luchttoevoer geblokkeerd wordt. Vervangt u de filters niet op tijd? Dan komt er onvoldoende frisse lucht in uw woning. Indien uw filters aan vervanging toe zijn, kunt u nieuwe filters bestellen in onze webshop. Zo heeft u al snel nieuwe filters in huis.

Brink Advance filters van hoge kwaliteit

Onze Brink Advance filters zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. We bieden u filters aan met filterklassen G3 en F7. De G3-filters ontdoen de lucht van grove stofdeeltjes en pluisjes. Eén van de voordelen hiervan is dat u minder vaak hoeft te stofzuigen. De F7-filters zijn de krachtigste filters voor in uw WTW-unit. Hiermee filtert u pluisjes, huidschilfers, huisstofmijt, schimmelsporen, uitlaatgassen en zelfs virussen en bacteriën uit de lucht. Een F7-filter is bovendien in staat om tot 85% van de fijnstof uit de lucht te filteren. Met een dergelijke filter profiteert u van een uitstekend binnenklimaat! Dit type filter is dan ook ideaal voor mensen met (hevige) allergieën.

Hoe vervangt u de Brink Advance filters?

Het is voor vrijwel iedere WTW-unit aan te raden om uw filters ieder half jaar te vervangen. De filters beginnen dan namelijk vol te raken. Indien er zich veel stof in uw woning bevindt, moet u de filters mogelijk eerder vervangen. Daar is vaak sprake van na een verhuizing of verbouwing. Heeft u dergelijke werkzaamheden achter de rug? Dan raden we u aan om de Brink Advance filters te controleren.

Het vervangen van de filters in uw WTW-unit is geen lastige taak. Belangrijk is om uw WTW-unit eerst uit het stopcontact te halen. Maak de kappen vervolgens los en haal de huidige filters uit uw unit. Nu kunt u de nieuwe Brink Advance filters plaatsen, waarna u de kappen weer kunt bevestigen. Tot slot kunt u de stekker weer in het stopcontact steken. Eventueel verschijnen er nu enkele meldingen in het bedieningspaneel. Deze kunt u gewoon bevestigen.

Kwalitatieve filters bestellen bij Filterfabriek

De filters in uw WTW-unit zorgen ervoor dat u en uw medebewoners gezonde lucht inademen. Om die reden adviseren we u om enkel genoegen te nemen met de beste Brink Advance filters. Onze filters zijn stevig en kunnen veel stof vasthouden. Daarnaast betaalt u bij ons een scherpe prijs en bent u verzekerd van een snelle levering. Dat is één van de redenen dat ook horecaondernemers een beroep op ons doen voor horecafilters.

Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Filterfabriek-herinnerservice. Kiest u daarvoor, dan krijgt u na 6 maanden een herinnering in uw mail. Zo weet u dat uw Brink Advance filters aan vervanging toe zijn. Heeft u vragen over een van onze producten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!