• Gratis verzending v.a. € 50,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Brink Renovent Elan

Gratis verzending vanaf €50,-
Brink Renovent Elan
1 resultaten
Filter en sorteer
1 resultaten
Topkwaliteit uit eigen fabriek
  • Sterk en van hoge kwaliteit
  • Hoog stofhoudend vermogen
Artikelnr.: BR10022
12,95 incl. BTW 10,70 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: BR10022
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
1 resultaten
 

Brink Renovent Elan filters

Belangrijk is om uw Brink Renovent Elan filters regelmatig te vervangen. Na ongeveer 6 maanden zitten uw filters dusdanig vol dat het ten koste gaat van de luchttoevoer. Daardoor is er sprake van een minder gezond binnenklimaat. Om die reden raden fabrikanten van WTW-units u aan om de filters iedere 6 maanden te vervangen. Vervangt u de Brink Renovent Elan filters tweemaal per jaar? Dan is uw binnenklimaat optimaal en wordt de lucht in uw woning goed gefilterd. Als u nieuwe filters nodig heeft, bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Onze Brink Renovent Elan filters bieden u diverse voordelen

Bij Filterfabriek.nl bieden we u enkel filters van hoge kwaliteit. De WTW filters die wij gebruiken worden bijvoorbeeld aanbevolen door fabrikanten van WTW-units. Maar ook onze horecafilters en koolstofcilinders voldoen aan hoge standaarden. Omdat onze Brink filters van hoge kwaliteit zijn, houden ze veel stof vast. De meeste pollen, pluisjes en grove stofdeeltjes worden opgenomen door de filters. Hierdoor komen deze deeltjes niet in uw woning terecht. Het voordeel daarvan is dat u binnenshuis schonere lucht inademt.

Wanneer moet u de Brink Renovent Elan filters vervangen?

Net als in principe voor alle WTW filters geldt, dient u de Brink Renovent Elan filters iedere 6 maanden te vervangen. De filters zijn na 6 maanden vol, waardoor ze niet langer voldoende lucht doorlaten. Daardoor is de luchttoevoer naar uw woning minder, en is er niet langer sprake van een goed binnenklimaat. Na ongeveer een half jaar dient u de filters dus te vervangen. Heeft u nieuwe filters nodig? Dan bent u altijd aan het juiste adres bij Filterfabriek.nl!

Heeft u een verhuizing achter de rug of een verbouwing gepland? Houd er dan rekening mee dat u de staat van uw filters eerder dient te controleren. Er komt in deze situaties namelijk meer stof vrij dan gewoonlijk het geval is. Hierdoor zijn de Brink Renovent Elan filters vaak ook eerder aan vervanging toe.

Hoe kunt u de Brink Renovent Elan filters vervangen?

De Brink Renovent Elan filters zijn relatief eenvoudig te vervangen. Haal de stekker van uw WTW-unit van tevoren uit het stopcontact. Hierna kunt u de kappen verwijderen en de huidige filters verwijderen. Plaats vervolgens de nieuwe Brink Renovent Elan filters. Zet de kappen terug en stop de stekker van uw unit weer in het stopcontact. Hierna kunt u de meldingen op uw bedieningspaneel bevestigen en doet uw unit het weer.

Filters bestellen bij Filterfabriek.nl

Bent u op zoek naar kwalitatieve Brink Renovent Elan filters? Bestel de filters dan in onze webshop! U heeft de filters op deze manier al snel in huis. Wij verkopen enkel filters met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt zich na het plaatsen van een bestelling ook aanmelden voor onze herinnerservice. Wij sturen u dan na 6 maanden een mailtje met het bericht dat uw filters aan vervanging toe zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat. Over een gezond binnenklimaat gesproken: wist u dat wij ook ventilatoren aanbieden?


Neemt u gerust contact met ons op bij vragen over onze Brink Renovent Elan filters of een van onze andere producten! De specialisten van onze klantenservice staan voor u klaar.