• Gratis verzending v.a. € 25,-
  • Voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Winkel in Ede
Close menu Menu
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:

Flexivent

Levering binnen 1 werkdag
Flexivent
2 resultaten
Filter en sorteer
2 resultaten
  • Sterk en van hoge kwaliteit
  • Hoog stofhoudend vermogen
Artikelnr.: BR10003
10,76 incl. BTW 8,89 excl. BTW
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: BR10003
Topkwaliteit uit eigen fabriek
  • Sterk en van hoge kwaliteit
  • Hoog stofhoudend vermogen
Artikelnr.: 25702-1
6,00 5,40 incl. BTW 4,46 excl. BTW -10%
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen bezorgd
Artikelnr.: 25702-1
  • Vandaag in huis met Same Day Delivery
  • Gratis retour binnen 100 dagen
  • Achteraf betalen tot €2500,-
2 resultaten
 

Brink Flexivent filters

Zorgt u er ook voor dat u regelmatig uw Brink Flexivent filters nakijkt? Vervanging is meestal na een maand of 6 nodig. Dan zitten de filters vaak zo vol dat de luchttoevoer beïnvloed wordt. En omdat het laatste wat we willen een ongezond binnenklimaat is, is het zaak uw filters tijdig te vervangen. Fabrikanten van WTW-units raden aan de filters dus elke 6 maanden even goed na te kijken en te vervangen, zo dus ook de Brink Flexivent filters. Geeft u hier gehoor aan, blijft uw binnenklimaat stabiel. Op zoek naar nieuwe filters? Wij van Filterfabrik.nl kunnen u helpen!

De voordelen van Brink Flexivent filters

De filters van Filterfabriek.nl zijn verzekerd van hoge kwaliteit. Wij verkopen enkel WTW-filters die worden aanbevolen door de fabrikanten van desbetreffende WTW-units. Ook voor horecafilters en koolstofcilinders bent u bij ons aan het juiste adres. Ook deze producten worden door Filterfabriek.nl enkel in hoogstaande kwaliteit aangeboden. Door onze kwaliteitswaarborging, bent u verzekerd van een schone lucht binnenshuis. De filters nemen namelijk de meeste grove stofdeeltjes en pollen op. 

Het belang van tijdig uw Brink Flexivent filters vervangen

Voor alle WTW filters geldt een levensduur van +- 6 maanden. Zo ook voor de Brink WTW filters. Fabrikanten raden aan de filters elk half jaar na te kijken en te vervangen, omdat zij na die tijd doorgaans dusdanig vol zitten dat ze minder lucht doorlaten. Een goed binnenklimaat wordt niet gewaarborgd als de filters vol stof zitten. Het is daarom ook handig altijd filters op voorraad te hebben. Nieuwe filters kunt u gemakkelijk en snel bestellen op Filterfabriek.nl.

Na een verhuizing of verbouwing is het ook belangrijk uw filters na te kijken. Door de werkzaamheden kan het zijn dat er meer stof is vrijgekomen en in de filters is gaan zitten. Uw Brink Flexivent filters zijn dan sneller aan vervanging toe.

Uw Brink Flexivent filters vervangen

Uw Brink Flexivent Filters vervangen gaat gemakkelijk en snel. Zorg ervoor dat u de stekker van uw WTW-unit uit het stopcontact haalt voordat u de kap verwijderd. De filters kunt u vervolgens makkelijk uit de unit halen, en de nieuwe Brink Flexivent filters kunnen worden geplaatst. Na het terugplaatsen van de kappen en de heraansluiting aan het stopcontact kan u de bevestiging op uw bedieningspaneel bevestigen. Uw unit werkt weer als voorheen!

Filterfabriek.nl - de webshop voor uw filters

Kwalitatief goede Brink Flexivent filters bestellen? Dat doet u bij Filterfabriek.nl. Wij verzekeren hoogstaande kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Door u aan te melden voor onze herinnerservice, wordt u elk half jaar herinnert aan een vervanging van uw filters. Zo vergeet u nooit op tijd uw filters na te kijken. Een gezond binnenklimaat is onze specialiteit. Wist u trouwens dat u bij ons ook ventilatoren kunt bestellen?

Heeft u vragen, of advies nodig? Contact opnemen over uw Brink Flexivent filters of onze andere producten is zo gedaan. Onze klantenservice is goed te bereiken voor uw vraag. Wij helpen u graag.